LEMON PEPPER PARMESAN TILAPIA

Tempo de Preparo

20 minutos

Porções

4

Gramas por Porção

54 g

Ingredientes de: Lemon Pepper Parmesan Tilapia

* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Lemon Pepper Parmesan Tilapia

http://www.thecookierookie.com/tilapia/ Preheat the oven to 400F. mix together the grated Parmesan, lemon pepper, parsley and salt. Drizzle the tilapia with olive oil, then coat with the cheese mixture, pressing it in lightly with your fingers to make sure it sticks. sprinkle lightly with shredded parmesan. Transfer to foil lined baking sheet. Bake until the fish is opaque in the thickest part, about 10 minutes. to brown further, broil for about 5 more minutes until cheese crust is slightly crispy (watch carefully to make sure fish doesn't burn) top with green onions and serve with the lemon slices. enjoy!

Informações Nutricionais de Lemon Pepper Parmesan Tilapia

Gramas por Porção:

54 g
  • Calorias

    131,09 kcal
  • Carboidratos

    0,36 g
  • Proteínas

    12,71 g
  • Gorduras Totais

    8,90 g
  • Gord. Saturadas

    2,86 g
  • Gord. Trans

    0,00 g
  • Fibras

    0,05 g
  • Sódio

    166,80 g

Informações nutricionais oferecidas por

Veja também