CUPCAKE DE COCO

Tempo de Preparo

minutos

Porções

14

Gramas por Porção

53 g

Ingredientes de: Cupcake de Coco

* Esta receita pode conter sugestões de marcas somente para referência para o cálculo das informações nutricionais. Fique à vontade para escolher o produto do fornecedor ou fabricante que você preferir.

Como fazer Cupcake de Coco

In a medium bowl combine the flour, baking soda, baking powder, and salt. In a separate mixing bowl, cream the butter and sugar. Beat in the egg and egg white, one at a time. Add the vanilla and almond extract; mix well. Add the flour mixture to creamed mixture alternately with coconut milk (batter will be thick). Fill greased or paper-lined muffin cups with 1/4 cup of batter. Bake at 350 degrees F for 20-25 minutes or until a toothpick inserted near the center comes out clean.

Informações Nutricionais de Cupcake de Coco

Gramas por Porção:

53 g
  • Calorias

    208,90 kcal
  • Carboidratos

    18,19 g
  • Proteínas

    1,92 g
  • Gorduras Totais

    14,32 g
  • Gord. Saturadas

    8,78 g
  • Gord. Trans

    0,00 g
  • Fibras

    0,54 g
  • Sódio

    77,26 g

Informações nutricionais oferecidas por

Veja também